JoomlaTemplates.me by WebHostArt.com

logo

om bord2Formål:facebook2
Formålet med SøCenter Nydam er, at de gennem sejlads på Søcenterets både og øvelser lærer børn og unge at agere sikkert på vandet, at tage vare på sig selv og hinanden. 

Med udgangspunkt i Spejdermetoderen at lære spejderne sikkerhed til søs, og samtidig have det sjovt, hyggeligt og lærerigt.

Der er allerede interesse fra flere unge i Nydam distrikts grupper, og grupperne forventer, at SøCenteret kan være med til at fastholde seniorer og rovere. 

under broen

Fartøjer:
SøCentret råder over en Sejlbåd på 32 fod (9,5 meter) hvor der er plads til 8 ombord og sovepladser til 6. Sejlbåden har hjemmehavn i Sønderborg og ligger ca 1 km fra hvor SL2017 blev afholdt.

Herudover råder centret også over 4 meginjoller, som er åbne patrulje jolle med plads til 5 i hver båd – disse 4 joller er på hver deres trailer, så de kan køres hvor hen der nu ønskede sejlet. Jollerne har også hjemme plads i Sønderborg, men kan i løbet af sejlsæsonen godt være placeret hos en af grupperne i distriktet.

Vi tilbyder:
Vi arrangerer aften, dags og wekend ture, samt længere togter, sejlkurser, skipperkurser og undervisning i sejlads og navigation, for og i sejlbåde og megin jollerne.

Kontakt os:
Har du også lyst til at prøve aktiviteter på vandet eller høre mere, så kontakt SøCenter Nydam på
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
eller på 25 85 13 18.

meginmegin2

Visninger: 62