JoomlaTemplates.me by WebHostArt.com

02

MEGINBOWLEN 2018

 

Download resultatlisten HER.

Billedegalleri fra stævnet finder du HER.

Billedgalleriet er endnu ikke lagt op - kommer snart!

IMG 2750a

I weekenden den 18.-19- august 2018 var Arresøcentret vært for Meginclub Danmarks "Meginbowle". Samtidig blev der sejlet om DM i Spejdermegin.
Frederiksværk Sejlklub stod for det sportslige med dommere og dommerbåd. Sejlklubbens lokaler blev anvendt til skippermøde og frokost. Det sociale samvær og festmiddag lørdag aften blev afholdt på Arresøcenteret.

Fredag ankom de 23 joller med deres sejlere. Efter de var kommet i vandet i Frederiksværk Havn mødes alle til hyggeligt samvær i Arresøcentrets bålhytte til medbragt mad. Der blev tændt en grill op, så man kunne tilberede sit medbragte kød.

IMG 6149a

Lørdag morgen kl. 9.00 var der skippermøde. Der blev afholdt 2 sejladser før frokost. Vinden var sydvest, 6-8 m/sek - pænt sejlvejr. Efter frokost var der lagt op til langdistance sejladsen. Den blev afkortet lidt, da vindstyrken var steget lidt og drejet mere om i vest. Det betød også, at der kom store søer ind fra Kattegat og Isefjorden.
Selv om sejlerne alle havde fået søkort og havde indtegnet bøjerne på kortet, var der nogle der desværre forsejlede sig. Vi havde håbet på, at følgebåden kunne sejle i forvejen og ligge ved mærket, men desværre sejlede meginjollerne fra følgebåden, da vinden var agten.

Lørdag aften var der traditions tro festmiddag på Arresøcentret og senere generalforsamling.

IMG 6152a

Søndag formiddag fik vi afholdt 2 fine sejladser. Vinden var stadig omkring 8 m/sek, men var drejet lidt mere nordvestlig, hvilket bedø, at der var mere smurt vand. Flotte sejladser, som blev nyt af flere lokale både på vandet og på land.

Afslutning og præmieoverrækkelse foregik i Sejlkubben, hvor dommer Tom Fink og viceborgmester i Halsnæs kommune overrakte præmier.

Meginbowlen vandt Hans Launborg, Lundeborg for 2. år i træk.

nr. 2 blev Henning Ringe Ibesen, Sydfyn ognr. 3 blev Peter Dinse fra Rostock.

IMG 6151a

Midtvejspokalen gik til mandskabet fra Silkeborg Søcenter

Spejderpokalen gik til Knud Erik Kofoed og Thomas Olsen, Arresøcentret.

IMG 6155a

 

 

 

 

 

 

 

Fiduspræmien gik til de 3 piger fra Anisse-Ramløse guppe for deres mod til at kapsejle med de ældre og de kom igen om søndagen trods den våde omgang om lørdagen.

 

 

Visninger: 659